Schrijf je in


Schrijf je direct in voor de Bosch Knowledge Sessions op 4 juni 2018 in Eindhoven door dit formulier volledig in te vullen en in te sturen.

Je ontvangt vervolgens een e-mail met de bevestiging van jouw inschrijving. Ontvang je deze e-mail niet, kijk dan even in je spambox. Het kan zijn dat de mail daar terecht komt.

Enkele dagen voor het evenement ontvang je van ons definitief jouw persoonlijke uitnodiging. Tot 4 juni!

Toelichting knowledge sessions:

Session 1: Internet of Things (machine learning)
We willen dat onze producten mensen enthousiasmeren, de kwaliteit van leven verbeteren en tegelijkertijd natuurlijke hulpbronnen zo min mogelijk belasten. We dagen je uit om met jouw kennis en creativiteit concepten te creëren, die gebaseerd zijn op nieuwe en bestaande connected sensor apparaten en die waarde toevoegen aan de kwaliteit van leven én bedrijven.

Session 2: Industrie 4.0
Industrie 4.0 verandert de manier van produceren op revolutionaire wijze door de integratie van het Internet of Things (IoT), cloud computing, data-integratie en andere technologische ontwikkelingen in de kern van de productie en de productiesystemen. In toenemende mate groeit daarmee ook het inzicht welk effect deze technologieën kunnen hebben op bedrijven en de manier waarop zij hun Supply Chain en productie inrichten. Kortom, de volgende industriële revolutie staat voor onze deur!

Ben jij geïnteresseerd in deze revolutie én de kansen en bedreigingen die dit met zich meebrengt? Discussieer met ons mee over de toekomst van Industrie 4.0!

Session 3: De toekomst van de engineer
Simulatiestudies worden steeds nauwkeuriger, waardoor deze inmiddels goede voorspellingen geven. Met behulp van Artificial Intelligence kunnen bovendien steeds gemakkelijker en sneller verbanden worden gelegd die engineers niet kunnen vinden. Welke taken worden daardoor overbodig? En hoe zorg je ervoor dat jij als engineer onmisbaar blijft? Hierover gaan we graag met je in discussie!Liever later inschrijven?

Mail een herinnering naar jezelf.